Siirry sisältöön

Hups! Näyttää siltä ettemme löytäneet etsimääsi sivua

Virhekoodi: 404

Syynä voi olla mm. vanhentunut tai rikkinäinen linkki, tai järjestelmä sisäinen virhe.
Voit etsiä haluamaasi sivua ylävalikosta, tai koita vaikka hakua:

Tammervoiman tapahtumia 2022

Tammervoiman hyötyvoimalaitoksen kaupallinen tuotantokäyttö Tampereen Tarastenjärvellä alkoi vuoden 2016 alussa. Seitsemän toimintavuoden aikana laitos on …

Tammervoimalla juhlavuosi 2021

Vietimme joulukuussa Tammervoima Oy:n 10-vuotisjuhlia. Yhtiö rekisteröitiinkaupparekisteriin 27.12.2011 ja toiminta käynnistettiin virallisesti. Myös miljoonas jätetonnikipattiin …

Hyötyvoimalaitoksella ennätysvuosi 2019

Tammervoiman hyötyvoimalaitoksen energiantuotannossa saavutettiin uusi ennätys, kun tuotantomäärät kasvoivat viisi prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Laitos tuotti energiaa yhteensä 451 GWh.

Tammervoimassa juhlapäivä – 10 000. vieras tutustumiskäynnillä!

Tammervoimassa juhlittiin 27.2.2019 kymmenettätuhannetta vierailijaa ja poltettua puolta miljoonaa jätetonnia. Tampereen yliopiston ympäristöpolitiikan ja aluetieteen opiskelijaryhmästä valikoitui Saija Häkkinen kukitettavaksi juhlamenoin ja koko porukalle tarjottiin maittavat kahvit ja lajittelukassit.

Tammervoiman hyötyvoimalan vuoden 2017 tuotantotavoitteet täyttyivät

Tammervoiman hyötyvoimalaitos tuotti jätteestä energiaa yhteensä 439 GWh, missä tuotannon kasvua oli edellisestä vuodesta yli kuusi prosenttia. Jätteenpolton käytettävyys toteutui kiitettävällä yli 99 prosentin tasolla ja laitoksen käyntiaika oli 8056 tuntia. Laitos työllisti yhteensä 19 henkilöä ja vieraita laitoksella kävi vuonna 2017 lähes 3000.